C. Ara Campbell – pismo svim obeshrabrenim dušama

by svi 30, 2018kreativno pisanje0 comments

Ovo su riječi koje me danas pronađoše a koje s radošću dijelim s vama drage moje. Riječ je o mislima jedne divne žene, vizionarke, spisateljice, učiteljice, žene koja svojim riječima pomaže drugim ženama na putu iscjeljenja. Nevjerojatno je kako sve dolazi onda kada je zapisano a ne onda kada mi to želimo.  Ne znam kako će na vas djelovati riječi koje vam donosim u nastavku no mene su svakako inspirirale da nastavim živjeti i raditi ono što osjećam cijelim svojim bićem. Uživajte …

“Draga,

Vidim koliko te boli tvoja umorna duša, teška od tereta tisuća usamljenih životnih vjekova. Žudiš za ljubavlju koju ćeš osjetiti u srži svoga bića, u najistinitijim dijelovima sebe. Ponekad se pitaš postoji li uopće prava ljubav, dok razmišljaš o prošlim vremenima i otpuštaš stara očekivanja, drevna sjećanja i srca koja nikada nisu bila namijenjena tebi. Pitaš se kakvu bi ljubav uopće mogla pronaći kada si već prošla tolikim stazama koje nisu vodile nikuda. Dovodiš u pitanje svoju vrijednost, svoje srce i dubinu svoje duše.

Mila, bez obzira na to koliko su tamne sjene tvoje prošlosti, nikada nemoj sumnjati da zaslužuješ ljubav koja će svakoga dana svjesno uživati u tvojoj čaroliji, a svake noći plesati na tvojoj kiši. U tvojim prsima snažno kuca duboka ljubav; nikada ni zbog koga nemoj pokušavati utišati svoju grmljavinu.

Hrabro si koračala svojom stazom i provela mnoge noći sjedeći u društvu svoje sjene koja te učila bolnim lekcijama. Poput Feniksa koji se uzdiže iz pepela i ti si se promijenila i razvila. Tvoja ljubav ne bi trebala biti komprimirana i ograničena na plićake. Tvoja bi se ljubav, na svjetlosnom krilu slobode, trebala uspeti do oblaka. Tvoja je ljubav tako svijetla, tako prodorna i intenzivna da nikada ne bi trebala pristati na ništa manje od zagrljaja koji je spreman primiti sav tvoj plamen.

Zaslužuješ ljubav koja je toliko duboka da će uvijek imati vremena slušati o svim tvojim snovima, a srce dovoljno divlje da ih sve želi ispuniti. Zaslužuješ svjesne postupke, namjerna djela i strast koja plamti jače od Sunca. Nijedna polovična ljubav, koja tek djelomično želi uroniti u more tvoje duše, neće te zadovoljiti.

Draga, ti zaslužuješ ogromnu ljubav, osobu koja će znati što ima kada ima tebe; osobu koja se neće skrivati iza sporazuma niti će igrati igrice. Zaslužuješ nekoga čije su riječi vidljive u njegovim djelima. Ljubav koja odgovara neustrašivom ratniku koji diše u tvojim prsima.

Nitko ne mora voditi tvoje bitke jer si snažna poput čelika i sjajiš jače od vatre iz usta stotine zmajeva. Znaš da si ti junakinja vlastitog života i da je svatko odgovoran za svoje spasenje. Zaslužuješ nekoga tko će stajati uz tebe dok ćeš voditi svoje bitke i slaviti s tobom tvoje pobjede.

Divlja dušo, tebi treba netko tko s kim ćeš trčati. Treba ti netko jednako slobodan, a ne netko tko će te zatvoriti u kutiju zastarjelih pravila i nezdravih ideala. Ti si nastala iz oluje i požara; ništa osim čiste istine, neće te zadovoljiti.

Draga, zaslužuješ nekoga kome možeš povjeriti svoju umornu dušu i odmoriti se na tom svetom tlu. Hodočasnika ljubavi na putu otkrivenja, koji će te obožavati u tvom hramu i nuditi ti blagoslove na oltaru tvoga srca, jednako kao i ti njega.

Nikada nemoj žrtvovati svoje dragocjeno srce ni za što manje od toga.”

C. Ara Campbell je vizionarka, spisateljica, učiteljica, umjetnica i vrlo empatična osoba. Posvećena je buđenju ženstvenosti, utjelovljenju životne istine i pomaganju drugima na putu iscjeljenja. Ona je stara duša koja od svoje mladosti piše i kanalizira vodstvo iz nevidljivog svijeta, intuitivno trenira duše i osnažuje ih pomoću duhovnih i prirodnih energija. Ovo je njezino pismo svim obeshrabrenim dušama…

Izvor: thegoddescircle & sensa

fotografija: iStock

 

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Oslobodi svoj um i uživaj u posebnim pogodnostima!

Iskoristi 10% popusta na e-knjigu "J..e li vas ego?" i 5% popusta na ostale knjige, koje ti stižu na adresu gdje god se nalaziš. Prijavi se na newsletter i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim ponudama. Ne propusti priliku za uštedu i inspiraciju!

Kod ti šaljem mailom odmah!

Pin It on Pinterest

Share This