Otkrij moć pisanja i iscijeli svoju dušu na Soulwriting radionici!

Dobrodošla na Soulwriting radionicu – jedinstveno putovanje intuitivnog pisanja koje će iscijeliti tvoju dušu i osloboditi tvoju kreativnost!

Ti, draga moja, živiš svoj život kao raskošna priča. No, znala sam da je u nama nešto više, dublje, nešto što samo čeka da izađe na površinu. Naše duše čeznu za izražajem, za otkrivanjem tajni koje skrivamo duboko u sebi. Zato sam osmislila Soulwriting radionicu, mjesto na kojem ćemo zajedno zaranjati u beskrajni ocean riječi i otkriti snagu koju nose.

Soulwriting radionica je više od običnog pisanja.

To je putovanje samospoznaje, mjesto na kojem ćeš pronaći odgovore na pitanja koja tiče tvoje duše. Kroz čarobne školske sate provedene zajedno, otkrit ćeš kako riječi imaju moć preobrazbe i iscjeljenja. Svaka crtica koju stvoriš na bijelom papiru postaje korak prema vlastitoj transformaciji.

Kao iskusna predavačica kreativnog pisanja, želim ti pružiti temelje na kojima ćeš moći graditi svoj svijet. Učit ću te tehnike koje su ti potrebne da izgradiš svoj unutarnji dom, kuću od sebe. Kroz moje profesionalno i praktično znanje, vodit ću te kroz metafizički i transformacijski ples pisanja. Ovdje sam s tobom i zbog tebe, da te podržim na tvojem putu.

Tvoje putovanje u svijet Soulwritinga tek počinje. Zato se priključi zajednici žena koje su spremne otkriti svoju snagu, oblikovati svoju priču i izraziti sebe kroz riječi. Ne čekaj više, jer tvoja duša već čezne za slobodom izraza.

Iskoristi ovu priliku da se povežeš s kreativnošću i dubinom svoje duše. Prijavi se odmah i pripremi se za transformacijsko putovanje kroz pisanje. Radujem se što ćemo zajedno istražiti moć riječi i otkriti ljepotu svojih unutarnjih svjetova.

Hvala puno draga Ingrid na zanimljivom i korisnom konceptu radionce, na tvojoj toplini i strpljenju. Oduševljava me tvoj način prenošenja znanja.

Nikolina B.

Draga Ingrid, hvala ti na organizaciji radionice. Meni je bila korisna jer mi je pomogla napraviti prve korake na putu prema otkrivanju same sebe i svojih unutarnjih misli. Sigurna sam da će mi tvoje upute poslužiti za daljnji razvoj i pisanje.

Karmen M.

Ingrid piše o onome što proživljava, ne skriva suze i loše dane, i zato sam sretna što svoju metamorfozu mogu podjeliti s osobom koja je istovremeno i snažna i krhka, tko moju povredu i rastresenost briše mekim suosjećanjem, i koja me nadasve dobro razumije.

Anđa Marić, spisateljica, blogerica i glazbenica

Poznavala sam samo dvije vrste pisaca. Pisce realiste i pisce sanjare. A onda sam upoznala Ingrid. Ona je posebna vrsta pisca, najljepša vrsta pera. Ona koja ostavlja trag na tijelu i duši. Ona je realni sanjar.

 Nada Bučević, spisateljica i edukacijska savjetnica

Njezine riječi su mač i pero. Ponekad su poput udarca u trbuh koji nas ostavi bez daha, ali na kraju su uvijek melem zbog kojeg osjećamo da će sve biti kako treba.

Izabela Vrtar, glavna urednica magazina Sensa Hrvatska

Kada pomislite da vam Ingrid ne može ponuditi više svoje ogoljene duše na dlanu, ona pripremi radionicu u kojoj vam pokaže suprotno. Kao da ste s nekom mudrom prijateljicom na kavi, ona vam kroz sjajne vježbe i metode daje smjernice zahvaljujući kojima, ne samo da će se pokrenuti lavina riječi koja želi ostaviti trag na ovom svijetu, nego ćete se i ponovno povezati sa samom sobom, na način na koji još do sada niste.

Marina B.

Ingrid kada piše, duša piše duši. Jednostavna, hrabra, iskrena i samo svoja, Ingrid s lakoćom i radošću kao dobra vila svojim postojanjem i svojim riječima potiče, podržava i budi sve oko sebe.

Kristina Ercegović, poduzetnica i autorica

Ingrid piše jer razumije ljudsku dušu. U ovoj knjizi naći ćeš odgovore na pitanja koje tvoja duša traži. Ingrid piše srcem, zato u knjizi ima onoga čega danas u svijetu najviše nedostaje. Ljubavi.

Bogdan Stevanović Blogdan, pisac i bloger

Ingrid piše drugačije, iz blizine, potiho, kao najbolja prijateljica ulazi kroz pore do najranjivijih dijelova te ostavlja prostor da povučemo vlastite poteze na šahovskoj ploči života. Njezine knjige savršeno plešu između fikcije i duhovnih knjiga, a na čitatelja djeluju kao proza(c) za dušu.

Aleksandra Orlić, književnica i glavna urednica časopisa Cosmopolitan Hrvatska

Ingrid me očarava svojim djelom, ali me očarava i kako ličnost, kao čovjek Njezina najveća draž leži u autentičnosti. Ona svojim životom stoji iza svojih riječi i proživaljava svaku od tih riječi. Zato je djelo koje nam ostavlja putokaz našoj duši.

Brankica Damjanović, književnica

Otkrij svoj unutarnji glas i iscjeljujuću snagu riječi

Razvij vlastiti stil, razumij sebe dublje i stvori trajne alate za osobni rast kroz pisanje

Dobit ćeš strukturirani vodič za pisanje

Pružit ću ti jasne smjernice i vježbe kako bi tvoje pisanje bilo organizirano i usmjereno. Bit ćeš podržana i nadahnuta kako bi se osjećala sigurna i motivirana tijekom cijelog procesa.

Razvit ćeš vlastiti stil pisanja

Kroz vježbe i povratne informacije, imat ćeš priliku razviti svoj jedinstveni stil pisanja i pronaći autentičan način izražavanja. Otkrit ćeš svoj glas i osjećat ćeš se povezana s vlastitim tekstovima te ćeš doživjeti zadovoljstvo u pisanju.

Dublje ćeš razumjeti sebe

Potaknut ću te da istražiš svoje misli, osjećaje i iskustva kako bi pronašla dublje razumijevanje sebe. Kroz introspekciju i refleksiju, dobit ćeš uvid u svoje unutarnje svjetove i osnažiti se u procesu samospoznaje. Pisanje će ti omogućiti da istražiš svoje snove, strahove, nadanja i ambicije te pronađeš smisao i svrhu u vlastitom životu.

Naučit ćeš tehnike samopomoći i iscjeljenja

Pružit ću ti tehnike i alate koji će ti pomoći u procesu iscjeljivanja i osobnog razvoja. Kroz pisanje, suočit ćeš se s emocionalnim blokadama, negativnim uvjerenjima i traumama te ćeš imati priliku otpustiti te terete i transformirati svoje emocionalno stanje. Pisanje će ti pomoći da pronađeš snagu, hrabrost i otpornost te se povežeš s vlastitim unutarnjim izvorom mudrosti i ljubavi.

Stvorit ćeš trajne alate za samorazvoj

Kroz program ćeš naučiti kako koristiti pisanje kao sredstvo samorazvoja i samopomoći te kako integrirati tu praksu u svoj svakodnevni život. Opremljen/a novim vještinama i perspektivama, moći ćeš nastaviti istraživati, izražavati se i rasti kroz pisanje i nakon završetka programa.

Detalji

Soulwriting radionice

Iskusite moć jednodnevne grupne Soulwriting radionice koja vas vodi na put samospoznaje kroz pisanje. Ova radionica omogućuje vam da istražite unutarnji svijet, oslobodite svoju kreativnost i pronađete iscjeljenje putem riječi koje dolaze iz dubine vaše duše.

Mjesto održavanja naših susreta je ONLINE, što ti pruža udobnost i fleksibilnost da sudjeluješ iz udobnosti svog doma. Od 2024. godine druženja će biti i UŽIVO, a sve informacije podjelit ću na svojim Instagram i Facebook profilima.

Nakon što se prijaviš putem kontakt forme, obavijestit ću te o točnom vremenu radionice nakon što grupa bude popunjena. Sve radionice se održavaju putem ZOOM platforme, pružajući ti praktičnost i mogućnost sudjelovanja iz udobnosti svog doma.

Povežimo se na Soulwriting radionici i otkrijmo ljepotu riječi

Iskoristi priliku za transformaciju kroz pisanje i oslobodi svoju kreativnost

Javi se i rezerviraj svoje mjesto na Soulwriting radionici! Iskoristi ovu jedinstvenu priliku da se povežeš sa dubinom svoje duše i oslobodiš svoju kreativnost kroz moć riječi. Pridruži se zajednici žena koje su spremne otkriti svoju snagu i izraziti sebe kroz pisanje. Tvoja duša već čezne za slobodom izraza. Prijavi se sada i započni svoje putovanje prema samospoznaji i iscjeljenju!

Oslobodi svoj um i uživaj u posebnim pogodnostima!

Iskoristi 10% popusta na e-knjigu "J..e li vas ego?" i 5% popusta na ostale knjige, koje ti stižu na adresu gdje god se nalaziš. Prijavi se na newsletter i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim ponudama. Ne propusti priliku za uštedu i inspiraciju!

Kod ti šaljem mailom odmah!

Pin It on Pinterest