Suradnja

1KNJIŽEVNA, KONFERENCIJSKA I KULTURNO-UMJETNIČKA GOSTOVANJA

Ukoliko mene i moj rad smatrate inspirativnim, te me iz tog razloga želite ugostiti na nekoj od književnih večeri, relevantnoj blogerskoj konferenciji, ili bilo kakvoj drugoj kulturno-umjetničkoj manifestaciji diljem regije slobodno me kontaktirajte putem emaila info@ingriddivkovic.com ili putem službene facebook stranice – Ingrid Divković 

 

2. “(NE)PODNOŠLJIVA LAKOĆA PISANJA”

Volite pisati?! Tražite inspiraciju i kreativni zamah? Onda je ova radionica prava stvar za Vas! “(Ne)podnošljiva lakoća pisanja” kreativna je radionica pod mojim autorskim vodstvom, a u organizaciji “Kreativno pero” j.d.o.o. Radionica je zamišljena kao susret na kojem ćete doživjeti najmanje tri stvari (a sigurna sam i puno puno više). No što ćete sigurno doživjeti? Krenimo redom.

– prvo: zagrijat ćete olovku i oslobodit je duboko potisnutih misli i osjećaja 
– drugo: začut ćete svoj svakodnevicom utišani unutarnji glas i 
– treće: upoznat ćete svoju kreativnost i zajedno s njom krenuti u ispisivanje vlastitih nezaboravnih priča.

Nakon četiri godine intenzivnog pisanja, nakon dvije objavljene (kažu, HIT knjige), nakon nekoliko vrlo značajnih projekata i nagrađenog autorskog bloga, svoja pisana znanja i vještine odlučila sam podijeliti sa svima Vama koji volite i živite pisanje.  I da se odmah razumijemo. Nije mi bitno koliko ste pismeni ili nepismeni, koliko pišete ili ne pišete, želite li ili ne želite zarađivati od pisanja, ono što mene zanima jest vjerujete li u to da je pisanje kako je netko rekao, ” čin vjere a ne puki trik gramatike”. I ono najbitnije od svega, vjerujete li svim srcem u ono što stavljate na papir. Ako je vaš odgovor na moje pitanje DA onda je ova radionica pravo mjesto za vas. Samo budite svjesni jedne stvari prije nego se prijavite za nju. Moguće je da će vam nakon ovog susreta pisanje koje toliko volite postati – (NE)PODNOŠLJIVO LAKO.

“(Ne)podnošljiva lakoća pisanja” by Ingrid radionica pisanja koja će se održavati UŽIVO diljem regije.

Sve info će biti na mojoj službenoj FB stranici.