Poetske kartice za dušu

“Poetske kartice za dušu” su autorski proizvod iz moje kreativne radionice, a riječ je o setu koji sadrži 40 simboličnih, umjetnički oblikovanih kartica nježnih, zemljanih tonova koje na svoj poseban, vizualan način čitaju našu dušu. U ovom izazovnom vremenu u kojemu živimo kartice sam stvorila u želji da inspiriraju, ohrabre, prigrle, nadahnu i osnaže um, srce i dušu svake osobe koja se susretne s njima.

Riječi vodilje koje se nalaze na prednjoj strani kartica riječi su iz latinskog, grčkog, keltskog i drugih jezika čime sam poželjela oživjeti duh nama dalekih jezika sljubljujući ih s vlastitim poetskim stihovima na materinjem hrvatskom jeziku, ne zaboravljajući time na svoj osobit način uključiti i kontekst suvremenog vremena, te snova i žêlja s kojima živimo. Limitirano izdanje “Poetskih kartica za dušu” moguće je naručiti jedino i isključivo preko mog službenog facebook i instagram profila ili preko maila: ingrid.divkovic@gmail.com.

Željela bih spomenuti još i to da su ove poetske kartice nadasve nešto posve drugačije što sam do sada stvorila, ali su srcu neopisivo bliske pa sam sigurna sam da ćete ih i VI prepoznati kao svoje.