Poetske kartice za dušu tvoj su unutarnji putokaz i nježne ruke vodilje u šarenom plesu tvog života

Dušo lijepa.

Od srca ti predstavljam komplet mojih „Poetskih kartica za dušu“ koje nošena na krilima inspiracije, malih životnih blagoslova ali i dubokih spoznaja, stvorih u ideji da svaka riječ, misao i slika s kojom se u ovoj poetskoj kutijici misli susretneš, odjekne u tvome biću kao jeka života, ljubavi i utjehe.

Riječi vodilje koje će te dočekati na pragu svake od ovih četrdeset kartica, riječi su koje tvoj um i razumski jezik možda neće prepoznati odmah, ali ako si dopustiš čitati ih dušom, s vremenom ćeš osjetiti koliko su ti te strane riječi prisne, poznate i bliske. Neka ti moji stihovi koje budeš iščitavala kroz svaki svoj dan ili kada osjetiš potrebu za njima, posluže kao unutarnji putokaz i nježne ruke vodilje, i neka ti u tvom duhu i u svjetlu života osvijetle i najmračnije pute.

Limitirano

U ovom izazovnom vremenu u kojemu živimo kartice sam stvorila u želji da inspiriraju, ohrabre, prigrle, nadahnu i osnaže um, srce i dušu svake osobe koja se susretne s njima.

Riječi vodilje koje se nalaze na prednjoj strani kartica riječi su iz latinskog, grčkog, keltskog i drugih jezika čime sam poželjela oživjeti duh nama dalekih jezika sljubljujući ih s vlastitim poetskim stihovima na materinjem hrvatskom jeziku, ne zaboravljajući time na svoj osobit način uključiti i kontekst suvremenog vremena, te snova i žêlja s kojima živimo.

Limitirano izdanje “Poetskih kartica za dušu” moguće je naručite u nastavku.

Željela bih spomenuti još i to da su ove poetske kartice nadasve nešto posve drugačije što sam do sada stvorila, ali su srcu neopisivo bliske pa sam sigurna sam da ćete ih i VI prepoznati kao svoje.

Naruči poetske kartice

Oslobodi svoj um i uživaj u posebnim pogodnostima!

Iskoristi 10% popusta na e-knjigu "J..e li vas ego?" i 5% popusta na ostale knjige, koje ti stižu na adresu gdje god se nalaziš. Prijavi se na newsletter i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim ponudama. Ne propusti priliku za uštedu i inspiraciju!

Kod ti šaljem mailom odmah!

Pin It on Pinterest