Doživi svoju HIPERSENZIBILNOST kao SNAGU!

Dobrodošla u mentorski program “Hipersenzibilnost je moja snaga”! Ovdje se tvoja jedinstvena priroda i intuitivnost cijene i podržavaju. Kao duša koja žudi izraziti “Hipersenzibilnost je moja snaga!”, ovo je tvoje utočište, mjesto gdje ćeš pronaći podršku i rast.

Kroz godine istraživanja i vlastitog iskustva, ja, Ingrid, sam shvatila da hiperosjetljivost nije slabost, već dar. Sada želim podijeliti svoje spoznaje s tobom i postati tvoj intuitivno-podržavajući mentor. Budi spremna prihvatiti svoju autentičnost i otkriti svu snagu koju posjeduješ.

U ovom programu ćeš naučiti kako prepoznati, razumjeti i iskoristiti svoje darove hiperosjetljivosti.

Moja misija je olakšati tvoju svakodnevicu i podići tvoje samopouzdanje kako bi unaprijedili svaki aspekt tvojeg života. Zajedno ćemo istraživati različite aspekte hiperosjetljivosti, korak po korak.

Kako bi dobila podršku koju trebaš, program se odvija putem ONLINE platforme. Ovo ti omogućuje fleksibilnost u odabiru vremena i mjesta. 

Dođi i budi dio ove priče koja se bavi očuvanjem nježnih hodajućih tvrđava svijeta. Nije lako biti pamuk u svijetu željeza, ali zajedno ćemo otkriti koliko je to neponovljivo i prekrasno iskustvo.

Radujem se tvojem sudjelovanju!

Tvoja Ingrid. 🕊

Pouzdano mentorstvo

Prepoznavanje i prihvaćanje svoje hiperosjetljivosti

Razumijevanje i suočavanje s izazovima

Razvijanje samopouzdanja i ispunjenog života

Hvala puno draga Ingrid na zanimljivom i korisnom konceptu radionce, na tvojoj toplini i strpljenju. Oduševljava me tvoj način prenošenja znanja.

Nikolina B.

Draga Ingrid, hvala ti na organizaciji radionice. Meni je bila korisna jer mi je pomogla napraviti prve korake na putu prema otkrivanju same sebe i svojih unutarnjih misli. Sigurna sam da će mi tvoje upute poslužiti za daljnji razvoj i pisanje.

Karmen M.

Ingrid piše o onome što proživljava, ne skriva suze i loše dane, i zato sam sretna što svoju metamorfozu mogu podjeliti s osobom koja je istovremeno i snažna i krhka, tko moju povredu i rastresenost briše mekim suosjećanjem, i koja me nadasve dobro razumije.

Anđa Marić, spisateljica, blogerica i glazbenica

Poznavala sam samo dvije vrste pisaca. Pisce realiste i pisce sanjare. A onda sam upoznala Ingrid. Ona je posebna vrsta pisca, najljepša vrsta pera. Ona koja ostavlja trag na tijelu i duši. Ona je realni sanjar.

 Nada Bučević, spisateljica i edukacijska savjetnica

Njezine riječi su mač i pero. Ponekad su poput udarca u trbuh koji nas ostavi bez daha, ali na kraju su uvijek melem zbog kojeg osjećamo da će sve biti kako treba.

Izabela Vrtar, glavna urednica magazina Sensa Hrvatska

Kada pomislite da vam Ingrid ne može ponuditi više svoje ogoljene duše na dlanu, ona pripremi radionicu u kojoj vam pokaže suprotno. Kao da ste s nekom mudrom prijateljicom na kavi, ona vam kroz sjajne vježbe i metode daje smjernice zahvaljujući kojima, ne samo da će se pokrenuti lavina riječi koja želi ostaviti trag na ovom svijetu, nego ćete se i ponovno povezati sa samom sobom, na način na koji još do sada niste.

Marina B.

Ingrid kada piše, duša piše duši. Jednostavna, hrabra, iskrena i samo svoja, Ingrid s lakoćom i radošću kao dobra vila svojim postojanjem i svojim riječima potiče, podržava i budi sve oko sebe.

Kristina Ercegović, poduzetnica i autorica

Ingrid piše jer razumije ljudsku dušu. U ovoj knjizi naći ćeš odgovore na pitanja koje tvoja duša traži. Ingrid piše srcem, zato u knjizi ima onoga čega danas u svijetu najviše nedostaje. Ljubavi.

Bogdan Stevanović Blogdan, pisac i bloger

Ingrid piše drugačije, iz blizine, potiho, kao najbolja prijateljica ulazi kroz pore do najranjivijih dijelova te ostavlja prostor da povučemo vlastite poteze na šahovskoj ploči života. Njezine knjige savršeno plešu između fikcije i duhovnih knjiga, a na čitatelja djeluju kao proza(c) za dušu.

Aleksandra Orlić, književnica i glavna urednica časopisa Cosmopolitan Hrvatska

Ingrid me očarava svojim djelom, ali me očarava i kako ličnost, kao čovjek Njezina najveća draž leži u autentičnosti. Ona svojim životom stoji iza svojih riječi i proživaljava svaku od tih riječi. Zato je djelo koje nam ostavlja putokaz našoj duši.

Brankica Damjanović, književnica

Detalji

HSP mentoriranja

HSP program je isključivo individualan i pružam ti svoju punu pozornost tijekom svakog sata i susreta. Detalje dogovaramo zajedno nakon što pošalješ upit, kako bih osigurala da program odgovara tvojim jedinstvenim potrebama.

Mjesto održavanja naših susreta je ONLINE, što ti pruža udobnost i fleksibilnost da sudjeluješ iz udobnosti svog doma.

Tvoje putovanje prema boljem razumijevanju sebe kao hiperosjetljive osobe započinje ovdje.

Prijavi se putem obrasca dolje i zajedno ćemo stvoriti prostor za tvoj osobni rast, samopouzdanje i ispunjenje.

Krenimo zajedno na unutarnje putovanje prema tvom vlastitom samoprihvaćanju i osobnom rastu!

Otkrij snagu svoje hiperosjetljivosti uz individualni HSP program

Prijavi se putem kontaktnog obrasca ispod i započni svoje putovanje prema dubljem razumijevanju sebe kao hiperosjetljive osobe.

Oslobodi svoj um i uživaj u posebnim pogodnostima!

Iskoristi 10% popusta na e-knjigu "J..e li vas ego?" i 5% popusta na ostale knjige, koje ti stižu na adresu gdje god se nalaziš. Prijavi se na newsletter i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim ponudama. Ne propusti priliku za uštedu i inspiraciju!

Kod ti šaljem mailom odmah!

Pin It on Pinterest