Darko Tadić – kreativno pisanje

by pro 11, 2014kreativno pisanje0 comments

 

U Hrvatskoj se kreativno pisanje ne predaje na fakultetima. U Hrvatskoj je kreativno pisanje zanemareno, osporavano, degradirano, ukratko dovedeno na najniže grane. Možda se nešto i dešava u Zagrebu, ali Zagreb nije cijela Hrvatska. U Hrvatskoj je kreativno pisanje sve samo ne proizvod kreacije već prije degeneracije društva u kojemu živimo.

Kamo sreće pa ovo nije priča o Hrvatskoj. 

Ovo je moja Priča o. Kreativnom pisanju.

Beogradskom profesoru i autoru Darku Tadiću. Osobi koja mi je bez imalo zadrške pružila svoje povjerenje, ohrabrila me i potaknula i pri tome mi pružila nešto što se zove prilika. Već sam ranije razmišljala i pisala o kreativnom pisanju. No vrhunac je bio kada sam kreativno pisanje otkrila u svom ‘punom sjaju’ .

Riječ je dakako o stranici kreativno pisanje, stranici koja okuplja i daje ono najbolje od pisane riječi. A što je to najbolje..?!

Za početak autorski kutak, mjesto gdje možeš promovirati svoje pisanje, razmijeniti iskustva i ideje s onima sličnima tebi. Divno zar ne?

Nadalje, imaš divan kutak koji se zove blog, mjesto gdje možeš saznati zašto su ljudi glupi, da li je blog prava stvar za tebe, kakvo je to pisanje bojama i još puno toga…

Dalje, ukoliko te kreativno pisanje jako zanima (a naravno da te zanima ako si posjetio i zadržao se na ovoj stranici duže od 15 sec) onda ćeš otvoriti kategoriju knjige, gdje ćeš po vrlo povoljnim cijenama nabaviti vrlo kvalitetnu i inspirativnu literaturu (pisanje za blog, copywriting, vještine interpersonalne komunikacije i još puno toga)…

I za kraj, ono najbolje. Radionice, seminari i predavanja! Neke s vrlo povoljnom cijenom a neke potpuno besplatne 🙂 

– radionica kreativnog pisanja

– radionica pisanja za blog

– copywriting

te seminari i predavanja( i to besplatni)

– kreativno pisanje za djecu

– pisanje reklamnih slogana

Znam da sam te zainteresirala. To mi je i bila namjera, zato ne troši vrijeme nego žurno na kreativnopisanje, registriraj se i počni učiti. Vjeruj mi uživat ćeš!

I da, naravno da nisam zaboravila. Zato sam najbolje i ostavila za kraj. Sve radionice, seminare i predavanja vodi profesor Darko Tadić.

O Darku Tadiću

darko profil 3 cbЈa sam konsultant za komunikaciјe i profesor na Visokoј strukovnoј školi za tržišne komunikacije u Beogradu. Diplomirao sam dramaturgiju u klasi prof. Slobodana Selenića. Doktorirao sam na FDU na temi  „Propagandni film i mediјi“. Sad predaјem studentima i drugima koјi žele da uživamo u razmeni misli na temu kreativnog pisanja, komunikaciјe, propagande, PR, reklame i јoš mnogo toga.Radim kao samostalni konusltant za komunikaciјe i trener komunikaciјskih veština i kreativnog pisanja.

Ponudi dar svog pisanja drugima oko tebe. Nemoj da si sebičan, iako je to prvo pravilo koje si naučio u životu. Ne traći ga na te gluposti, imaš ga samo jednog. Barem ovakvog. Piši tako da pokreneš druge ljude…da se smeju, plaču, zamisle, urade nešto što nikada ne bi uradili. Neka celu noć čitaju tvoje pisanije i pričaju ga drugima. Napravi neke likove da im budu društvo kao što su bili tebi. Učini da, jednostavno, i njihov život bude mnogo radosniji i lepši. Što je od tebe…dosta je. Zar ne?

Iz bloga 5 motiva da pises koji me osobno potpuno očarao 🙂

A što o kreativnom pisanju kažu polaznici:

‘Zahvaljujući radionicama kreativnog pisanja koje sam sasvim slučajno otkrila, otkrila sam i još jedan nepresušni talenat.Taj dragoceni talenat je talenat za pisanje. Ove radionice će vam pomoći da iz dana u dan negujete taj talenat kao najlepši cvet a svakodnevica će vam postati kreativnija i dinamičnija’. Nina Trivković

Eto moji kreativnci! Znate sve. Sad je vrijeme da krenete i probudite malog kreativnog genija koji već dugo spava u vama. Sretno i javite dojmove 🙂 

black-and_003433561-150x150

p.s.Kreativno pisanje tokom prosinca 2014. organizira nagradnu igru iz vježbi kreativnog pisanja. Zadatak je opisati što detaljnije jednu životinju. Prvih 5 učesnika dobija 50% na neku od radionica kreativnog pisanja.  Razlog više da pišete i pišete….

www.kreativnopisanje.org

logo3

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Oslobodi svoj um i uživaj u posebnim pogodnostima!

Iskoristi 10% popusta na e-knjigu "J..e li vas ego?" i 5% popusta na ostale knjige, koje ti stižu na adresu gdje god se nalaziš. Prijavi se na newsletter i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim ponudama. Ne propusti priliku za uštedu i inspiraciju!

Kod ti šaljem mailom odmah!

Pin It on Pinterest

Share This