“J..e li vas ego?” u Ribook knjižari

by ožu 1, 2014kreativno pisanje, Život0 comments

“25. veljače u knjižari Ribook predstavljena je riječkoj publici po drugi put (ali prvi put u ambijentu knjižare) knjiga naslova “J..e li vas ego?” mlade novinarke i spisateljice Ingrid Divković. Poučena iskustvom pisanja na blogu, autorica se odlučila za formu kratkih tekstova kroz koje se pozabavila pojmom ega, ali ne s teorijskog aspekta, već onim što ego u svakodnevnom životu za nju predstavlja. A prema njenim vlastitim riječima, uglavnom predstavlja neprijatelja.”  “Obzirom da se Ingrid Divković nije educirala za psihologa, niti je (za sad) sakupila mnoge godine životnog iskustva, moglo bi se reći kako se odlučila za pomalo neobičan autorski potez. U svoju prvu knjigu odlučila je sabrati razmišljanja o određenim fenomenima života i ljudskog ponašanja, konkretno, o onim vezanim uz ego.”

Mladoj autorici knjigu je pomogao predstaviti izdavač i urednik Milan Zagorac, a što je tim povodom Ingrid Divković rekla za našu kameru pogledajte u prilogu.”

Tako piše portal Moja Rijeka.hr, točnije Zoran Krušvar koji je popratio ovo događanje.

Zahvaljujem se portalu Moja Rijeka.hr i gospodinu Krušvaru na zanimljivom članku i prilogu s promocije.

Također se zahvaljujem i svom dobrom prijatelju i suradniku fotografu gospodinu Josipu Čekadi na divnim fotografijama, te “Studiu Tim” na čelu sa Milanom Zagorcem i Tamarom Modrić.

A ne mogu se ne zahvaliti i svim divnim ljudima koji su svojim prisustvom uveličali ovu večer i učinili je nezaboravnom.

HVALA VAM!

 

 

1890376_10202811600427750_413438892_o

10004740_10202850826368374_1168419321_o

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Oslobodi svoj um i uživaj u posebnim pogodnostima!

Iskoristi 10% popusta na e-knjigu "J..e li vas ego?" i 5% popusta na ostale knjige, koje ti stižu na adresu gdje god se nalaziš. Prijavi se na newsletter i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim ponudama. Ne propusti priliku za uštedu i inspiraciju!

Kod ti šaljem mailom odmah!

Pin It on Pinterest

Share This