“Kada zidovi obuku ljubav” by Affirmation Wall & Ingrid Divković

by svi 11, 2016kreativno pisanje0 comments

Dragi moji.

Ponosno vam predstavljam prekrasnu priču/suradnju koju sam ostvarila sa divnim, već prepoznatim i cijenjenim hrvatskim brednom “Affirmation Wall zidne naljepnice”. Vlasnica brenda, ujedno i vrlo kreativna dama Tamara Musulin, na najljepši je mogući način osmislila i dizajnirala moje misli u oblik umjetničkih zidnih naljepnica i time mojim mislima dala neku novu dimenziju. Time je ova priča imena “Kada zidovi obuku ljubav” postala i prva hrvatska kreativno – poetska priča na način da se tekstovi nekog domaćeg autora nađu u obliku zidnih naljepnica, te da se na taj način ne potaknu samo dobre emocije u prostoru, već i ljubav prema književnosti i lijepoj riječi općenito.

Moram priznati da sam i sama veliki ljubitelj afirmacijskih poruka i da si često kupujem sitnice koje svojim izgledom i porukama pozitivno upotpunjuju moj radni kutak, dnevni boravak ili spavaću sobu. Ipak, primjetila sam da je većina takvih proizvoda i poruka na engleskom jeziku što mi naravno ne smeta, no bit ću iskrena i reći da bih više voljela da su te poruke na hrvatskom jeziku. I onda je tu nekako i nastala ova priča. Vrlo spontano, u sasvim ležernom razgovoru sa dizajnericom naljepnica, divnom damom Tamarom Musulin. Tamari su se svidjeli moji citati koje i sama nerijetko dijeli na društvenim mrežama, i eto zamisli o porukama na zidu. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama album&album vama se ova kreativno-poetska priča itekako svidjela pa ste već krenuli u naručivanje svoje omiljene poruke na zidu. Hvala vam na tome 🙂

A evo što o porukama na zidu kaže i sama dizajnerica Tamara Musulin: “Zidne aplikacije s porukama, riječima i sličicama ohrabruju nas i pričaju nam baš ono što nam treba da bi nas nosilo i poticalo kroz ova čudnovata vremena. Kada ih stavimo na zidove one šire svoju vibraciju u prostor i podsjećaju nas na univerzalne vrijednosti nasuprot ovim nekim prolaznim. Riječi, priče i citati koji stoje na našim zidovima u stanju su ispuniti naša srca i zapaliti iskricu koja tinja u svima nama. U Affirmation Wallu, u sve što pišemo, osobno i vjerujemo, a za mnoge citate koje ispisujemo, možemo posvjedočiti da iza njih stoji istiniti događaj.”

Moram li još jednom spomenuti da sam presretna i preponosna? O ovome sam nekada samo sanjarila, a sada je stvarnost. Hvala Tamari i hvala svima Vama!

Svoju najdražu misao/naljepnicu koje donosim u nastavku možete naručiti na stranici Affirmation Zidne Dekoracije.

Ljubav svima. Vaša Ingrid.

KATALOG 15 AW&INGRID bez listića-01

KATALOG 15 AW&INGRID bez listića-02

KATALOG 15 AW&INGRID bez listića-03

KATALOG 15 AW&INGRID bez listića-04

KATALOG 15 AW&INGRID bez listića-05

KATALOG 15 AW&INGRID bez listića-06

KATALOG 15 AW&INGRID bez listića-07

KATALOG 15 AW&INGRID bez listića-08

KATALOG 15 AW&INGRID bez listića-09

KATALOG 15 AW&INGRID bez listića-10

KATALOG 15 AW&INGRID bez listića-11

KATALOG 15 AW&INGRID bez listića-12

KATALOG 15 AW&INGRID bez listića-13

KATALOG 15 AW&INGRID bez listića-14

KATALOG 15 AW&INGRID bez listića-15

 

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Oslobodi svoj um i uživaj u posebnim pogodnostima!

Iskoristi 10% popusta na e-knjigu "J..e li vas ego?" i 5% popusta na ostale knjige, koje ti stižu na adresu gdje god se nalaziš. Prijavi se na newsletter i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim ponudama. Ne propusti priliku za uštedu i inspiraciju!

Kod ti šaljem mailom odmah!

Pin It on Pinterest

Share This