Krenite sa mnom na put duše: “Soul writing” radionica pisanja

Živeći, mi ispisujemo sebe.

Naši životi ogledalo su koliko u nama melema ali i suvišnoga otrova ima. Lako je izgubivši se u surovoj svakodnevici brige i požrtvovnosti pretvarati se da ne postojimo, no ženi je suđeno da kroz rijeku riječi izroni. Razotkrij zato kroz ljepotu bijeloga papira svoje otrove i svoje meleme. Kada zapišeš svoje misli i najdublje osjećaje, daješ svojoj duši željeni oblik. Budi majka svoga života i prije svega ostaloga, odgoji samu sebe iscjeljujućim riječima.

Predavačko iskustvo kreativnog pisanja koje ću ti prenijeti kroz svoje profesionalno i praktično znanje, pružit će ti neuništivi temelj na kojemu ćeš kada se sve oko tebe i u tebi bude raspadalo znati izgraditi kuću od sebe. S tobom i zbog tebe, ovdje sam da te povedem na metafizički i transformacijski ples pisanja tvojoj duši.

Za više informacija o mojoj autorskoj (na ovim prostorima jedinstvenoj) intuitivno-biblioterapijskoj radionici kreativnog pisanja koju sam stvorila za sve vas drage moje žene, a s velikom ljubavlju i za vas trudnice i novopečene majke, pišite mi u DM ili mail: ingrid.divkovic@gmail.com

Napomenula bih da je broj polaznica zbog kvalitete grupne dinamike pisanja ograničen, a vrijeme održavanja online radionica u 2023. godini bit će objavljene kroz tekuće mjesece.

Radujem vam se. Do pisanja.

Vaša Ingrid.