Mentorski program: Hipersenzibilnost je moja snaga

by velj 21, 2023Život0 comments

Iz životnoga plamena u kojemu već godinama palim sve svoje slabosti i stara uvjerenja, ali i porađam sve svoje nove spoznaje i otkrivenja, sretna sam i ponosna što me život, početkom ove nesvakidašnje godine svojim darom nepoznatoga ponovno gurnuo preko ruba moga bića, ali ovoga puta preko tog ruba ne idem sama. Naime, današnji je dan početak jedne nove priče koju započinjem pisati skupa s vama. Jer srce je šapnulo, “vrijeme je.”

I zato. Ako ste duša koja ovoga trenutka iz svake pukotine svoga bića umjesto “Hipersenzibilnost je moja slabost.” žudi uzviknuti “Hipersenzibilnost je moja snaga!” ovo je mjesto za vas. I ne samo mjesto, ovo je vaše utočište. To znači da ćete svoja pitanja ali i odgovore ubuduće moći potražiti u jednom novom obliku mene, mojoj duši toliko željenom obliku, a tiče se intuitivno-podržavajućeg mentorskog rada s vama, hiperosjetljivim dušama. Jer prigliti svoju istinsku prirodu (i sama sam nepopravljivi HSP pa znam zašto ovome toliko težim) znači prigliti život u svim njegovim oblicima, a na putu koji je pred nama otkrivat ćemo te oblike skupa – jedan po jedan.

Skupa ćemo učiti kako prepoznati, razumjeti ali i iskoristiti darove hiperosjetljivosti, a na tom putu moja će misija biti olakšati vam vašu svakodnevicu, ali i podići samopouzdanje kako bi poboljšali svaki aspekt svog života. Pa iako sam o ovoj temi nedavno krenula pisati i knjigu za koju ne znam kada ću je završiti, ne želim više ignorirati glas svoga srca ali i vaša mnogobrojna pisma/želje o HSP savjetovanju/mentorstvu koji mi je očito suđen i odavno – zapisan.

I kako bi rekao moj dragi Hemingway, ta “milost pod pritiskom” koju već godinama osjećam kroz trepavice, postalo je nezaobilazno iskustvo duše koje kada ga jednom okusimo počnemo nositi kao najljepši orden kojeg smo dobili na dar, i upravo na tome daru, daru novoga, pozvana sam živjeti još otvorenije i još autentičnije.

I zato vam unaprijed HVALA što ćete postati dijelom priče koja će se truditi očuvati nježne hodajuće tvrđave svijeta. Jer nije nimalo lako biti pamuk u svijetu željeza. Ali da je neponovljivo – neponovljivo je.

Radujem vam se.

Vaša Ingrid. 🕊

📧 za sve dodatne informacije/pitanja pišite mi na mail: ingrid.divkovic@gmail.com

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Oslobodi svoj um i uživaj u posebnim pogodnostima!

Iskoristi 10% popusta na e-knjigu "J..e li vas ego?" i 5% popusta na ostale knjige, koje ti stižu na adresu gdje god se nalaziš. Prijavi se na newsletter i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim ponudama. Ne propusti priliku za uštedu i inspiraciju!

Kod ti šaljem mailom odmah!

Pin It on Pinterest

Share This