Pravila Privatnosti

Zadnje ažurirano 13. prosinca 2023.
Datum stupanja na snagu 13. prosinca 2023.

Ova Pravila privatnosti opisuju politike EUDAIMONIA, obrt za obrazovanje i poučavanje, Klesarija 21, 51215, Primorsko-goranska županija, Hrvatska, e-mail: ingrid.divkovic@gmail.com, telefon: 095 838 8927 o prikupljanju, korištenju i otkrivanju vaših informacija koje prikupljamo prilikom korištenja naše web stranice (https://ingriddivkovic.com) („Usluga“). Pristupanjem ili korištenjem Usluge pristajete na prikupljanje, korištenje i otkrivanje vaših informacija sukladno ovim Pravilima privatnosti. Ako se s time ne slažete, molimo vas da ne pristupate ili ne koristite Uslugu.
Možemo izmijeniti ova Pravila privatnosti u bilo kojem trenutku bez prethodne najave i objavit ćemo izmijenjena Pravila privatnosti na Usluzi. Izmijenjena politika bit će učinkovita 180 dana od dana objavljivanja na Usluzi, a vaš nastavak pristupa ili korištenja Usluge nakon tog vremena smatrat će se prihvaćanjem izmijenjenih Pravila privatnosti. Stoga preporučujemo da povremeno pregledavate ovu stranicu.

Informacije koje prikupljamo:
Prikupljat ćemo i obrađivati sljedeće osobne informacije o vama:

 • Ime
 • Prezime
 • E-pošta

Kako koristimo vaše informacije:
Koristit ćemo informacije koje prikupljamo o vama u sljedeće svrhe:

 • Marketing/ Promocija
 • Testimonijali
 • Prikupljanje povratnih informacija od
 • korisnika
 • Podrška
 • Administrativne informacije
 • Ciljano oglašavanje
 • Upravljanje narudžbama korisnika
 • Zaštita web mjesta
 • Komentari korisnika
 • Rješavanje sporova

Ako želimo koristiti vaše informacije u druge svrhe, zatražit ćemo vaš pristanak i koristiti vaše informacije samo nakon primitka vašeg pristanka, a zatim samo u svrhu za koju ste dali pristanak, osim ako zakon ne zahtijeva drukčije.

Kako dijelimo vaše informacije:
Nećemo prenositi vaše osobne informacije trećim stranama bez vašeg pristanka, osim u ograničenim okolnostima opisanim u nastavku:

 • Marketinške agencije
 • Analitika
 • Prikupljanje i obrada podataka

Zahtijevamo od takvih trećih strana da koriste osobne informacije koje im prenosimo samo u svrhu za koju su prenesene i da ih ne zadrže duže nego što je potrebno za ispunjenje te svrhe.

Također možemo otkriti vaše osobne informacije radi sljedećeg:

(1) kako bismo se pridržavali primjenjivih zakona, propisa, sudskih naloga ili drugih pravnih postupaka;

(2) kako bismo provodili vaše ugovore s nama, uključujući ova Pravila privatnosti; ili

(3) kako bismo odgovorili na tvrdnje da vaše korištenje Usluge krši prava trećih strana. Ako usluga ili naša tvrtka spoji se ili preuzme drugom tvrtkom, vaše informacije bit će jedna od imovine koja će biti prenesena novom vlasniku.

Zadržavanje vaših informacija:
Vaše osobne informacije zadržat ćemo s nama 180 dana ili koliko god nam je potrebno za ispunjenje svrhe za koju su prikupljene, kako je detaljno navedeno u ovim Pravilima privatnosti. Možda ćemo morati zadržati određene informacije dulje, poput vođenja evidencije/izvješćivanja sukladno primjenjivim zakonima ili iz drugih legitimnih razloga poput ostvarivanja pravnih prava, sprječavanja prijevara itd. Preostale anonimne informacije i agregirane informacije, koje vas ne identificiraju (izravno ili neizravno), mogu se pohraniti neograničeno.

Vaša prava:
Ovisno o primjenjivom zakonu, možda imate pravo pristupa, ispravka ili brisanja svojih osobnih podataka ili primanja kopije svojih osobnih podataka, ograničavanja ili prigovora na aktivnu obradu vaših podataka, zatražiti da podijelimo (prebacimo) vaše osobne informacije drugom subjektu, povući bilo koji pristanak koji ste nam dali za obradu vaših podataka, pravo podnošenja pritužbe nadležnom tijelu i druga prava koja mogu biti relevantna prema primjenjivim zakonima. Da biste ostvarili ova prava, možete nam pisati na ingrid.divkovic@gmail.com. Odgovorit ćemo na vaš zahtjev sukladno primjenjivom zakonu. Imajte na umu da ako nam ne dopustite prikupljanje ili obradu potrebnih osobnih informacija ili povučete pristanak za obradu istih u svrhu koja je tražena, možda nećete moći pristupiti ili koristiti usluge.

Imaš pitanja? Slobodno mi se obrati putem kontakt forme

Oslobodi svoj um i uživaj u posebnim pogodnostima!

Iskoristi 10% popusta na e-knjigu "J..e li vas ego?" i 5% popusta na ostale knjige, koje ti stižu na adresu gdje god se nalaziš. Prijavi se na newsletter i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim ponudama. Ne propusti priliku za uštedu i inspiraciju!

Kod ti šaljem mailom odmah!

Pin It on Pinterest