Zašto želim da učestvujem na Spark.me konferenciji?

by velj 5, 2016Život0 comments

Zašto želim učestvovati na Spark.me konfereciji? Iskreno, razloga je puno.

Za početak. Ako bih vam se morala osobno predstaviti, predstavila bih vam se kao spisateljica, dakle na prvom mjestu kao pisac, potom bloger. Moja je profesija zaključujete daleko od marketinga i poslovnog svijeta a na tome se, čini mi se temelji ova konferencija. Iako sam jednom, ne tako davno radila i bila dijelom marketinškog svijeta pri čemu sam dakako naučila puno o sebi ali i o poslovnom svijetu, životni me put odveo u književne vode i sada sam zadovoljna (ne)zaposlena spisateljica koja je velikim koracima prije dvije godine zakoračila i u blogerski svijet.

Pa odakle želja za pisanjem knjiga i kakve to ima veze za svijetom tehnologije, inovacija i marketinga? Ako mene pitate, ima itekakve veze, a moja knjiga to potvrđuje.

Naime, autorica sam knjige ‘J..e li vas ego?’ koja je u samo dvije godine doživjela četiri raspodana izdanja na području Hrvatske, BIH, Srbije i Crne Gore. Nakon dva autorska izdanja uslijedila su još dva izdanja u sklopu izdavačke kuće Buybook iz Sarajeva. Knjiga ‘J..e li vas ego?’ je nedavno proglašena najprodavanijom knjigom u Hrvatskoj u 2015. godini, a već mjesecima ne silazi sa TOP lista najčitanijih knjiga u Hrvatskoj i BIH. Planira se i njezin proboj na europsko tržište, te njezin plasman na popularni Amazon. O toj se knjizi pisalo i govorilo u svim relevantnim medijima u Hrvatskoj pa i u cijeloj regiji. Sudjelovala je na 60. Beogradskom sajmu knjiga, gostovala na popularnom zagrebačkom sajmu knjiga Interliber, bila dijelom Ženske priče u Zagrebu, a svoje je promocije imala i u svim većim gradovima naše regije.

Dakle, osobno smatram da je za veliki uspjeh moje knjige osim njezine snažne ljudske poruke, zaslužno i još nekoliko faktora a koji zaključujete imaju veze upravo sa svijetom marketinga, biznisa, kreativnosti i inovacija. Jedan od najvažnijih faktora uspjeha knjige, ali i mog cjelokupnog rada jest svakako ljubav i strast prema onome što radim, te moja osobna, vrlo direktna i iskrena komunikacija sa čitateljima, a koja se ostvaruje na dnevnoj bazi zahvaljujući društvenim mrežama. Naime, svakodnevno posvećujem dosta vremena i angažmana oko promocije svoga rada na društevnim mrežama kao što su facebook, instagram te google+ a taj mi se angažman vraća kao iskrena potvrda i povjerenje čitatelja što svjedoči broj pratitelja (koji je uključujući sve navedene mreže) veći od 30 tisuća te brojne suradnje i intervjuii koje sam ostvarila u posljednje dvije godine.

Osim komunikacije sa čitateljima svog književnog rada vrlo sam aktivna kao bloger, te sam se zahvaljujući osobnom blogu povezala sa mnogim blogerima na području naše regije i time ostvarila odlične poslovne kontakte, suradnje i umrežavanja za koje sam sigurna da se ne bi dogodili da nisam pokrenula vlastiti blog. Danas se moji autorski tekstovi objavljuju na brojnim portalima te čitaju i dijele u velikom broju na što sam naročito ponosna.

Dakle, zašto Spark.me konferencija?

– Zato jer vjerujem da je ovakav vid konferencije nešto što bi mi u ovoj fazi mog osobnog i poslovnog razvoja itekako pomoglo

– Želim se povezati sa ljudima sličnih afiniteta

– Zato jer sam čula odlične dojmove od učesnika (blogera) koji su imali priliku prisustvovati konferenciji

– Jer vjerujem da bih učestvovanjem na konferenciji mogla još kvalitetnije unaprijediti svoj rad

– Želim podijeliti svoje iskustvo i ideje, te naučiti i usvojiti nova znanja i vještine

– Želim prisustvovati predavanju priznatih govornika koje sam do sada pratila samo cyber putem a od kojih mogu puno naučiti

– Želim biti dio Spark.me jer je to konferencija interaktivnog tipa i dizajnirana tako da potakne kreativnost što je za moj posao mislim jako bitno i u svakom slučaju neophodno

– Želim iskusiti atmosferu jedne takve međunarodne konferencije koju do sada nisam imala prilike posjetiti

– Želim se osjetiti dijelom poslovnog svijeta koji potiče nove ideje, i te ideje želi i može pretvoriti u stvarnost

– Želim upoznati nove ljude, družiti se i povezati s onima koji vole svoj posao i rade ga s ljubavlju i strašću

#SparkMe

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Oslobodi svoj um i uživaj u posebnim pogodnostima!

Iskoristi 10% popusta na e-knjigu "J..e li vas ego?" i 5% popusta na ostale knjige, koje ti stižu na adresu gdje god se nalaziš. Prijavi se na newsletter i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim ponudama. Ne propusti priliku za uštedu i inspiraciju!

Kod ti šaljem mailom odmah!

Pin It on Pinterest

Share This